Brotherhood of Death - POLSKI klan Diablo 3!

Witaj nefalemie!

#1 2014-05-31 16:25:16

Wermaht

- Oficer Klanu -

Punktów :   

Hardcore playgame - inv

Temat zak³adam dla tych którzy chcieliby spróbowaæ si³ na hc.

£±cznie mam 3 postacie - jeszcze ¿yj±ce Crus, hant i szamanka.
Gdyby kto¶ chcia³ mogê podciagn±æ kogo¶, graty z tego wypadnie oddajê zawsze, mam jeszcze kilka do¶æ wysokie lvl kamyki z poprzedniej wersji, wiêc mogê je równie¿ oddaæ.

Kilka dobrych rad dla zaczynajacych przygodê z HC:
- nie graæ wizem (!), to dobra postaæ na soft, szybko zabija i mo¿e mieæ wysoki dmg. Ale na "nie" przemawia gównie to, ¿e ta klasa jest zbyt s³aba: niska wytrzyma³o¶æ, all res. Zawsze mo¿na poratowaæ siê kamykami (diament i ametyst), ale wtedy bêdzie mo¿na tylko daæ buzi umarlakom, bo jak tu zabiæ takiego maj±c 50k dmg wtedy. kto¶ powie: mam teleport - no i ? teleport nie zabija.
- kim graæ wiêc ? Krzy¿akiem. To czo³g do zabijania, ma dobre skile dystansowe, ale dobrze bije w zwarciu. Wytrzyma³y jak Rudy 102 a po nowej aktualizacji ju¿ nie jest taki powolny z broni± 2h. Defensywnie - spierd .. na koniu, ale mo¿e te¿ nim skutecznie atakowaæ, obroniæ siê mo¿na blaskiem tarczy, która dodatkowo zwiêkszy obra¿enia o 20 % o¶lepionym mobom. Sami wiecie - nawet na sofcie to jedna z lepszych postaci. Mo¿na jeszcze pograæ hantem - równie¿ dobra klasa na hc. Mnichem ma³o gram, ale widzia³em ju¿ kilku wy¿ej ni¿ ja na hc, wiêc pewnie daj± radê. Szaman ? Nie ma szans na wy¿szych poziomach kiedy Du¿y Brat padnie a psy pójd± o glebê, jednak mo¿na siê przemêczyæ na ni¿szych poziomach, ¿eby nazbieraæ "kasy" dla Kadali i z czasem dostaæ jaki¶ cool stuff
- je¶li zaczynacie graæ i prosicie o support dobijajcie do min. 10 - 15 lvl i graty zbierajcie na hp. Moby naprawdê rosn± w si³ê, kiedy kto¶ wchodzi do gry. na hc jest to najbardziej widoczne.
- przydatna postaæ z towarzyszy: templariusz forever. Leczy dziadyga a to ju¿ du¿y plus,
- tryb przygodowy mogê wam odblokowaæ bez problemu. Standardowo: odpalam 5a, czekacie w mie¶cie a¿ zat³ukê Maltiego i koñczymy grê. Tryb przygody ju¿ macie

Ok, nie ma co siê rozpisywaæ. Jak macie pytania - strzelajcie postami. Support w grze - jak jestem dostêpny. Nie ma problemu

#2 2014-06-06 13:46:27

Wojtas

Pan i W³adca - Admin

Punktów :   

Re: Hardcore playgame - inv

Pogra³bym na HC tylko mi siê tego 70 lvl wbijaæ nie chce. Ale mysla³em nad gr± tam - to tylko crusaderem. Jego pasywki (hp za blok itd) robi± z niego postaæ nie do zabicia. Mój crus na sofcie w EQ s³abym robi lekko t3. T4 pewnie te¿ by zrobi³.

Tylko jak mówiê nie chce siê tego 70 lvl wbijaæ... No i przede wszystkim na HC mam ca³e... 50k golda

Stopka forum

RSS