Witaj nefalemie!
Jak temat wskazuje - czas na odmianê.
by³ skill pack na Moc tajemn±, na ogieñ i lody. Szukaj±c ostatnio po necie czego¶ do tej klasy - trafi³em na takie co¶:
Zaczynam w³asnie testowanie go, jak tylko jaki¶ kretyn wy³±czy ¶ci±ganie na torentach i net zacznie normalnie dzia³aæ
Umiejêtno¶ci AKTYWNE:
Pora¿enie (Seryjne b³yskawice) Podstawa konfiguracji;
Pancerz burzy (Reakcja szokowa) Zapewnia dodatkowe obra¿enia od b³yskawic, w³asne i od dodatkowych trafieñ krytycznych.
Chowaniec (Ognik) Zapewnia obra¿enia pasywne zwiêkszaj±c ³±czne obra¿enia na sekundê (ONS);
Zaklêta broñ (Elektryfikacja) Zawsze warto zadawaæ dodatkowe obra¿enia od b³yskawic;
Czarna dziura (Supermasa) Pozwala na przyci±gniêcie wrogów, dziêki czemu Pora¿enie trafia wiêksz± liczbê celów;
Spowolnienie czasu (Punkt bez powrotu) U¿yteczne jako ewentualny sposób ucieczki; Og³usza wrogów, którzy wejd± na obszar spowolnienia czasu lub z niego wyjd±;
Umiejêtno¶ci PASYWNE:
Parali¿. Ta umiejêtno¶æ pasywna w po³±czeniu z Pora¿eniem stanowi serce tej konfiguracji;
Rozmycie. Zawsze warto mieæ wy¿szy wspó³czynnik wytrzyma³o¶ci.
Ewokacja. Zmniejsza czas odnowienia Spowolnienia czasu i Czarnej dziury; im czê¶ciej masz dostêp do tych dwóch umiejêtno¶ci, tym ³atwiej mo¿esz radziæ sobie z przeciwnikami.
Niewzruszona wola. Og³uszanie wrogów pozwala na d³u¿sze pozostanie w bezruchu;
ITEMY:
Kula Nienawi¶ci Mykena (mam)
Najistotniejszy element konfiguracji; podwaja potencja³ Pora¿enia.
Aksamitny Biret (mam)
W dalszym stopniu pomna¿a potencja³ Pora¿enia, podwajaj±c liczbê wrogów, na których umiejêtno¶æ mo¿e przeskoczyæ;
Dzia³a szczególnie dobrze w po³±czeniu z Seryjnymi b³yskawicami.
Wigor Boga Piorunów (mam)
Integralny sk³adnik wielu konfiguracji zwi±zanych z obra¿eniami od b³yskawic; zapewnia dodatkowy afiks obra¿eñ od b³yskawic;
Oprócz tego, zadaje dodatkowe obra¿enia dziêki afiksowi wy³adowañ od b³yskawic.
Staro¿ytni Obroñcy Parthanu
Dodatkowy pancerz otrzymywany za ka¿dego og³uszonego przeciwnika oznacza, ¿e bezustannie zwiêkszasz swoje szanse na prze¿ycie robi±c po prostu to, w czym jeste¶ najlepszy.
Oko Proroka
Przy konfiguracji opartej w ca³o¶ci na obra¿eniach od b³yskawic, Og³uszenie bêdzie niemal sta³ym efektem tego przedmiotu.
Alternatywa Anio³a (mam)
Podwaja czas trwania Og³uszeñ, gwa³townie zwiêkszaj±c u¿yteczno¶æ i ograniczenie kontroli.
Przedmioty uzupe³niaj±ce
SET Rynsztunek Blackthorna (mam)
Mo¿e uzupe³niaæ brakuj±ce g³ówne przedmioty, zapewniaj±c jednocze¶nie doskona³± prze¿ywalno¶æ;
Premia za zebranie czterech elementów zestawu pozwala na lepsze wykorzystanie umiejêtno¶ci pasywnej Niewzruszona wola.
SET Przeznaczenie Caina
Mo¿e uzupe³niaæ brakuj±ce przedmioty g³ówne, a premia za zebranie dwóch elementów zestawu zwiêksza szybko¶æ ataku;
Jako zestaw wytwarzany pozwala na wczesne wyposa¿enie tej konfiguracji.
Gniew Burzy, B³ogos³awione Ostrze Goni±cego Wiatr
Efekty oparte na elektryczno¶ci dobrze wspó³graj± z g³ównym motywem konfiguracji;
Zmniejszenie szybko¶ci ataku i ruchu przeciwnika jest bardzo przydatne, zarówno w grze zespo³owej jak i pojedynczej.
Raki
Jedna z niewielu rzeczy jakie mog± zablokowaæ twoje og³uszenia to afiks potworów „Zamra¿anie”; Znacznie zwiêkszaj± prze¿ywalno¶æ.
BTW:
Dodatkowo znalaz³em ostatnio taki mieczyk, który mo¿e byæ równie¿ przydatny do lightning pack'a
Siewca Nienawi¶ci
Legendarny miecz
Dodatkowe
Umiejêtno¶ci ¿ywio³ów maj± szansê wywo³aæ potê¿ny atak, który zadaje 200–250% obra¿eñ od broni:
Umiejêtno¶ci zimna wywo³uj± czaszkowy pocisk
Umiejêtno¶ci trucizny wywo³uj± novê trucizny
Umiejêtno¶ci b³yskawic wywo³uj± wi±zkê b³yskawic
Ten siewca nienawi¶ci by³ strasznie OP kiedy¶. Blizz znerfi³ go niestety. Szkoda ¿e wszystkie ¿ywio³y nie s± równe obecnie... Teraz wizem albo ogieñ albo ew. moc tajemna... Têskni mi siê za cold/lighting wizem.